julbak

Bilder: Leila.se
Snart är det dags för julbak igen. I helgen åt jag de första lussebullarna och pepparkakorna vilket onekligen gav mersmak. Något annat jag längtat efter och planerat för är årets julgodis. Leilas söta jul börjar nu på onsdag och jag förväntar mig inspiration på hög nivå. Redan nu kan man spana in recepten på hennes hemsida leila.se. Jag har redan hittat några givna till julgodisbaket, vad sägs om lakrits- och chokladkolafudge och fransk nougat. Mums!
FIN KVÄLL!


Inga kommentarer

 • Fransk nougat skulle jag gärna testa på. Det är så mysigt med temaprogram, speciellt när temat är jul. Jag kommer definitivt sitta bänkad framför Leilas söta jul 🙂
  Hoppas du har en mysig måndagskväll!
  Kram Johanna

 • Min man gjorde kola (fudge) med salmiak/lakrits – den vad så himla gooood! Måste prova snart igen..:) Du har en fantastiskt fin blog *apploder" säger jag bara! 😉

 • Hej på dig!

  Åhå, det måste jag spana in då! Tack för påminnelsen;) Till helgen ska jag baka lussebullar, såå jag längtar efter det!! Tänk om man kunde få vara ledig hela december, bara mysa runt, pyssla och baka?! Det hade varit något det (med massa pengar på kontot då såklart) 🙂

  Hur är det annars då? Allt bra? Julpiffar du för fullt?

  Stor kram till dig!

 • Hej! Ja, den här höst/vintern tar nog knäcken på mig. Nu vill jag ha vitt på marken så det lyser upp och blir ljusare igen:)
  Thét är väldigt gott med smak av apelsin, kanel o kamomill. Är sugen på deras röda thé också men måste nog bromsa mig själv lite.
  Ha en fin dag!
  /Anna

Kommentering är stängd.