kära tomten

Detta skulle jag verkligen uppskatta om du, tomten, kunde packa in i mina paket. Tack.

1. Global grönsakskniv 14 cm
2. Leilas nya bok Hello cupcake.
3. Finaste fodralet till Iphone med ett M tryckt på. Kommer från Kero och hittas här.
4. Vackra tennarmband i sameslöjd. Svart eller brunt.
5. Lilla brukets härliga produkter. Sheasmör, cerat, diskmedel eller något annat.
6. Snyggaste postern designad av David Ehrenstråhle. Hittas här.
7. Stickade sockor i ekoull. Gärna från Marks&Kattens för de garnen är så fina.
8. Armband och ring från Lite Kalabalik.

Inga kommentarer

 • Hi hi, vi la ut listor önskelistor samtidigt idag 🙂

  Och titta på din 5:a och min 6:a, L:A Brukets produkter är sååå fina, vill ha allt!

  Om jag känner mig själv rätt så kommer det komma många listor framöver.
  Ha en fin lördagkväll!

 • Amen jisses. Så¨mkt i min smak.
  Lie kalabalik armbandet har jag, precis likadant.
  Globalkniven, bästa köpet!
  Och även diskmedlet från LA BRUKET. ÄLSKAR det. Doftar underbart o är skonsamt mot händerna.
  Du kan vinna ett dofttvål från LA BRUKET hos mig :)! Reklam reklam hihi.
  Ha en fin dag o tack för en fin blogg/Jennifer

 • Många fina saker du önskar dig. Jag har letat efter en fin plånbok att önska mig. Tack vara dina önskningar i inlägget hittade jag keros och där många fina plånböcker! Tack!

 • Hello hello:) Åhå vilken lista, älskar planschen!! Har tittat på någon likande (på den sidan du länkade till för nya zeeland planschen om jag inte minns fel) 🙂 Jag och Andreas vill ju så gärna till NY, kanske blir lite lättare om man påminns om det dagligen, eller vad tror du? 🙂

  Har saknat dig lite!! 😉 På Granit kan man ju handla ihjäl sig. Denna gång nöjde vi oss med de fina kakburkarna i zink, lite julkulor och så lite roliga julklappsinslagningsgrejer (typ lack och snören och papper och sånt).

  Hoppas du har en fin kväll! Kram!

 • Hej Maria! Vilken finfin blogg du har och detta var ingen dum önskelista. Jag ska nog också önska mig ett nytt tennarmband för mitt, välanvända, har töjts ut och blivit så stort att Filip tillslut fått ärva det. Får jag förresten fråga vilket bildbehandlingsprogram du använder? Ha en fortsatt fin söndag! /(Filip Lindéns) Fanny

Kommentering är stängd.