måndag morgon

Bild: cox & cox

Hoppas ni haft en fin helg och mysig andra advent. Här har det varit fullt upp med både festligheter och skolarbete. Nu börjar den där intensiva tentaperioden med plugg och redovisningar om vart annat. Men jag försöker njuta. Det är ju trots allt min allra sista. Nä, nu ska jag dricka upp mitt morgonte och bege mig mot skolan. 
Just ja. Tomten. Jag tackar inte nej till ett fint renskinn under granen. Eller ett fårksinn.

FIN MÅNDAG

pssst. ni missar väl inte tävlingen?

Inga kommentarer

 • Hejsan! skönt att höra att du ändå försöker njuta trots att det är mycket! de känns faktiskt väldigt konstigt när man inte längre pluggar och får väl erkänna att ibland saknar man det mycket! det är ju roligt att lära sig en massa 🙂 vilken fin julklappslista du gjort! funderar på att göra en egen men vet inte vad som ska finnas på den bara! hello cupcake såklart!! Kram till dig och lycka till med allt!!

 • Åh vad snyggt!! Renskinn är u aldrig fel, dock fäller mitt så mkt att det får hänga på stegen istället 🙁 *snyft* hade velat ha det framför granen men men 🙂

  Ja här är också full rulle med allt, hinner knappt andas ju!

  Ha en fin dag nu 🙂

  Kramar Linda

 • Åååå vad jag beundrar dig med tentor och grejer – braaavo!

  Nej ett skinn skulle jag inte heller tacka nej till, såg att det var kampanj på Campadre just nu faktiskt. Får se om jag kan låta bli…

Kommentering är stängd.