house doctor

Massor med härlig inspiration från House Doctor collection s/s 2012 som andas vår. Jag vet, lite väl tidigt men jag idag kände jag för det. Vi är hemma i huvudstaden igen och jag ska ta några dagar för att andas och njuta innan allvaret drar igång på riktigt. Jag är en smula frånvarande just nu men jag återkommer snart. Kanske redan imorgon.

 

FIN TISDAG!

Lovely inspiration from danish House Doctor.

10 Comments

 • Ja, jag blev så inspirerad att jag tror jag måste sticka ner till hötorget och kolla House Doc's butik, och köpa ett stort fång blommor också när jag ändå är där..
  God fortsättning!

 • Ja va härligt med vårinspiration, nu hoppas vi på en kort vinter så våren kommer snabbt. Sen är jag ju fortfarande nyfiken på hur griffelväggen blev, vill se mer bilder 🙂

  Kram Minna

 • Ja passa på att slöa ett par dagar nu, slöa järnet!
  För mig drog pluggandet igång idag, men jag har faktiskt tagit det så lugnt den här julen att jag ser fram emot att sätta igång igen.
  För tidigt för vår? Nej jag håller med dig. Har precis rensat ut de sista hyacinterna och julgrejorna. Herrn här hemma bad om att få behålla granen och ljusstakarna ett par dagar till… men sen ska det bli skönt att få in lite vår 🙂
  Ha en härlig kväll!
  Kram Johanna

 • Hej Maria. Jag tycker så mycket om din blogg, den är så otroligt inspirerade och personlig. Jag har fallit i djup förälskelse i din ljusslinga i svart ( som du har i vardagsrummet?) och försöker hitta en liknande, tips på var jag kan hitta den?
  Hoppas att du får ett underbart 2012
  kramar från Emelie, Göteborg

 • Emelie,

  Tack för dina fina ord! Det glädjer mig att du tycker om min blogg. Slingan som jag har in vardagsrummet hittar du på Granit. 🙂

  Ha ett riktigt fint 2012 du med!

  Kram Maria

Kommentering är stängd.