Så var det måndag igen. Min började förvånansvärt bra med att jag inte kunde somna om när J åkte till jobbet. Jag klev således upp, tände ljust och bestämde mig för att nybakat bröd skulle vara gott. Klockan var 06.00. Jag skyller galenskapen på fullmånen för morgonpigg är en (eftertraktad) egenskap som jag tyvärr inte besitter. Det vore dock fantastiskt om alla morgnar kunde börja som denna. Klockan är bara strax efter lunch och jag har hunnit baka bröd, jobba och se Nick Brants underbara utställning på Fotografiska. I sista stund, jag vet. Det kom dessutom snö i morse så nu är det vackert vitt på marken.
Jag tänkte jag skulle visa två av mina mellandagsfynd. Den första är en fin naturvit och svart prickig sjal i 100% ekologisk bomull. Tummen upp till Åhléns! Det andra, som är mer av ett fynd eftersom det var nästan halva priset, kan ni se på byrån. Japp, Tove Admans fina lampa i betong. Nu har vi två (hittade en på blocket i höstas) och de ska få sitta över matbordet. Jag ska bara plocka fram min händiga sida och byta ut lampsladdarna mot en längre eftersom vi har lite för högt i tak…
FIN MÅNDAG!
I was up at 6 this morning baking bread. I blame that madness on the full moon because being an early bird is not a quality I usually have. But it would be fantastic if every morning could start like this one because I have had so much time! I have even been at Fotografiska to se the wonderful exhibition by Nick Brant. Last minute, I know.

Inga kommentarer

 • Åh så mysigt det låter!! Själv hade jag två morgonpigga hundar som sprang omkring om vartannat från kl 4 imorse när Andreas åkte iväg till jobbet, haha:P Så jag är skapligt trött nu… Precis sådär önskar jag att jag var också, vaknade av mig själv härligt utsövd runt 7 nångång och bara kunde mysa runt. Det är ju bästa känslan när det känns som man är vaken "ensam" och resten av världen sover:)

  Så glad du måste vara över lampan, och vad fint det kommer bli! Sjalen ser toppenfin ut!

  Stor kraaam!

 • vilken härlig morgon och vilka fina fynd!
  Ja, den där fullmånen alltså. Jag hade helt galna drömmar..

  Hoppas det blir bättre inatt!

 • Tidiga mornar kan ju faktiskt vara riktigt härliga. När det är ens eget beslut iallafall. Skönt att ha fått så mycket gjort redan vid lunchtid.

  Underbart foto. Och den betonglampan… den står högt upp på min önskelista också. Tror inte man tröttnar på den i första taget.

  Ha en fin dag!
  /Jenny

Kommentering är stängd.