Dagens bilder. Gårdagen spenderades i gamla trakterna och jag kände en viss nostalgi i hjärtat. Jag strosade rund bland de charmiga butikerna i Sigtuna (och fyndade) och tog mig även förbi de secondhandbutikerna som jag besökte nästan varje vecka då vi bodde där. I en av dem hittade jag dessa vackra näbbstövlar i renskinn. Så enkla och vackra. Ett fynd, rätt och slätt. Tyvärr är det lite lite små så jag får se om jag kan behålla dem.
Idag har jag träffat fina människor både till lunch och fika. Det värmer i hjärtat och jag går från dessa möten med ett leende på läpparna. Bästa vänner och bästa mamma. På eftermiddagen satt jag inne och tittade på stormen utanför föntret. Det ösregnade och jag njöt av att sitta inne, dricka te och äta en smörbulle från Gatau. Jag funderade på bloggen, utseendet och innehållet. Jag skulle vilja förnya men samtidigt vet jag att jag borde lägga krutet på att fixa en egen domän. Jag har tänkt på det länge men det känns lite svårt att veta vad jag ska välja och hur jag ska göra. Nåja, det löser sig.
Tack fina ni för att ni tittar in här och lämnar fina kommentarer.

I spent the day with thinking on how i should work with the blog. I would like to create my own site on my own domain, we’ll see how it workes out. The shoes was a bargain from my visit to the second hand stores in my old neighborhood.  They are a typical northern type shoe made from reindeer skin.

5 Comments

 • Älskar bilden på dig här till vänster, så himla snygg!! Passar ypperligt till bilderna i inlägget med:D

  Det verkar som en himla mysig dag, själv har jag stressat runt (nu sitter jag här och försöker påverka min framtid – du förstår säkert)

  Kram kram till dig! Ska du göra nåt kul i helgen? Det är ju fredag imorgon, wihoooo! Jag ska sooooova;)

 • Vilka fina bilder! Jag vill också ha en vit dator och det ser för övrigt så mysig ut 🙂 Ha en fin helg! Kram Annelie

 • I love the boots! Kanske kan de få vara en fin inredningsdetalj?
  Va kul att du testade på att göra fromagen utan gelatin, ikväll ska jag också testa det. Efter att herrn här hemma fick se bilden av vad han ska bli bjuden på till efterrätt idag längtas det mycket till kvällen 🙂
  Hoppas du har en dag!
  Kram Johanna

 • Muggarna är underbara. Stod och fnulade även på dessa på Iittala outlet sist (fast mest dreglade jag efter Swedish Grace) men som temuggar verkar detta briljant.

  Finfina bilder! Ha en härlig fredag.

Kommentering är stängd.