ewa i walla

Bild: Ewa i Walla via Malenami
Ewa i Walla har fått mycke uppmärksamhet den senaste tiden. Med all rätt. Kläderna är helt ljuvliga. Det fanns en liten butik hemma i småstaden som hade dessa ljuvliga kreationer men när jag var hemma under julen och tänkt att det kanske skulle få flytta hem en till mig i alla fall så hade de slutat med just dessa kläder. Snopet. Nåja, kanske springer jag på dem igen men under tiden kan ni ju njuta av dem inne hos frun.

Dagens tack går till Kristina – ingen vanlig dag som uppmärksammade mig på att det var något problem med att kommentera. Det borde vara fixa nu då jag bytt till popup-fönster istället. Jag skickar också ett tack till Anna Gillar som skrev så fint om bloggen igår. TACK!

HAPPY FRIDAY!
I love the clothes from the swedish brand Ewa i Walla. The skirt are welcome to move in here any day! I apparently had some problems with the comment field but it has been sorted out now. Happy friday!

Inga kommentarer

 • Ja, Walla är populärt! Helt riktigt och skönt 😉 Speciellt hos frun där man inte kan låta bli att titta in.

  Här tittar jag gärna också in! och inspireras så det kliar i fingrarna!!! 😉

  Fin fredag!
  kram

 • Hej Maria,
  Jag kikar in hos dig nästan dagligen, tycker supermycket om de värderingar och känslor du förmedlar i ord & bild…Och på tal om kläder – blusen du har på dig i din nya porträttbild är ju så snygg. Vilket märke är det på den?
  Ha en fin fredag!
  Anna I

 • Tack för din kommentar inne hos mig! Jag är så glad att jag hittade hit. Vilken fantastiskt fin blogg du har!

  Ja, de där Ewa-i-Wallorna…jag bara suckar av längtan.

  Allt gott!

 • Sv; Ja det tycker jag def att du ska göra, så gott och enkelt!!!

  Jag har turen nog att ha två butiker med Ewa i Walla inne i stan. Var där idag och snokade runt men blev så velig att jag inte kunde bestämma mig så gick därifrån tomhänt. De hade både Tine-kjolen å en hög med annat! Det kostar ändå en del pengar så vill vara säker på att jag väljer rätt kjol..av alla kjolar som finns att välja på!

 • Så snopet!

  Ja, visst har det varit problem att kommentera på vissa bloggar. Tänker göra passionfruktsfromagen i morgon, den lät supergod!

  Och tack snälla för din kommentar i bloggen. Verkar vara många som känner likadant!

  Ha en fin helg.
  Kram!

 • Glömde skriva; Du, de finns två stycken centralt. En i Gamla Stan på Österlånggatan och en på Söder på Hornsgatan. De ska tydligen stänga ner dem och öppna en större på Västerlånggatan, du vet, huvudgatan i Gamal stan. Var där idag och de hade vita, Jade och i färgen Shell.. Tine-kjolen alltså!! OCh en helg hög med massa andra fina saker!! De var väldigt vänliga och hjälpsamma också!

 • Åh ja Ewa i Walla susar och brusar det mycket om nu. Jag kan inte bestämma mig, fint på andra men för mycket för mig själv? 🙂

 • Vilken Walla-feber som sprider sig just nu! Kul, för det är väldigt vackra plagg(dock inget jag tror passar på mig själv)!
  Ganska ny läsare här, så upptäckte precis ditt inlägg om Granits griffelfärg och penna. Kan bara säga att jag gjorde samma erfarenhet för någon vecka sedan. Ommålning och köp av hederliga kritor på Panduro!

Kommentering är stängd.