.sköna söndag

Vi är har parkerat oss i soffan hemkomna får en riktigt härlig brunch med vänner på Enskede värdshus. Riktigt gott var det så dit kommer vi åka igen. Fredag och lördag har jag spenderat tillsammans med fina Josefin som varit på besök. Vi har promenerat runt bland gränderna i gamla stan, tittat på Anton Corbijns nya utställning på Fotografiska och såklart besökt Formex. Idéerna bubblar och planerna är många, Josefin är en så otroligt kreativ och inspirerande person. Tack för de här dagarna! Nu är jag full av inspiration och ser fram emot våren. Suget efter smutsig pastell blev såklart ännu mer tydligt efter besöket på Formex och i morse letade jag igenom skåpen efter några rosa ljus att blanda upp det svartvita med.  De ska vi tända nu när mörkret faller här över huvudstaden. 
SKÖN SÖNDAG!

Inga kommentarer

 • Härligt med söndag, låter som en fin sådan! Pasteller är det här med dock i form av tulipaner:)
  Våren ja, jisses så jag längtar efter, solen och lukten och virvet.

  Kram Jenny

 • å vad fint och vårigt det var här! tänkte köpa vita pärlhyacinter idag, men sen blev det ju snöstorm så granarna får stå kvar ett tag till 🙂 fin söndag till dig, kram

 • Åh det låter som en väldigt trevlig helg. 🙂 Vad tyckte du om Formex? Blir det en liten rapport framöver? Det är så roligt att läsa om vad alla bloggare som varit där tycker. 🙂 Själv har jag haft en riktig hemmahelg. Skönt! Nu när vintern kommit lockar våren nästan ännu mer. Fint med lökväxter och rosa ljus!

  Ha en skön vecka.
  Kram Karin

 • Vad roligt att ni varit i Enskede! Värdshusets brunch är mycket bra hela familjen gillar att besöka den.

  Var ni på mässan idag eller igår? Tänkte på det när jag var där, om det är flera bloggare som man passerar utan att veta om det 🙂

  Och visst var kudden to-die-for 🙂

Kommentering är stängd.