.jasminte

Så var det fredag. Jag tycker det var nyss jag skrev om att det var måndag, den här veckan har gått fort. Egentligen tycker jag att hela januari har gått fort. Inte för att det gör så mycket. Höstens vemod har bytts ut mod spänning och hoppfullhet inför framtiden och nu ser jag nästan fram emot att bli klar med skolan.
I morse var jag rysligt duktig och var ute på en pw innan frukost. Japp, jag är stolt över mig själv kan jag meddela. Nu blir det några timmars ex-jobb och lite plugg. Jag läser nämligen en kurs i fotografering och visuell kommunikation på distans, något jag tycker ska bli jättekul! Eftersom jag kommer sitta en hel del hemma och jobba så dricker jag även rätt mycke te. En höjdare var därför att jag fått prova jasminte från enkoppte. Jag har inte så stor erfarenhet av jasminte men jag måste säga att det var över förväntan. Blommigt, gott och dessutom väldigt vackert. Fördelen är att det går att brygga om te på samma teblad så när det tar slut häller jag bra på nytt vatten i tekoppen. Praktiskt! Att Anna som driver enkoppte är hur trevlig som helst och dessutom är intresserad av ekologisk och hållbart producerat te är ett stort plus!
HAPPY FRIDAY!I got the opportunity to try jasmine tea from the store enkoppte.nu. The tea was over my expectations and both smelled and tasted lovely. It’s really good for me that work from home a lot because you brew the tea directly in the cup and when you finnished it you can just add more water and brew another cup. The tea can be reused three times.

Inga kommentarer

 • Stativ och inställningen på kameran som gör att den väntar 10 sek och sen tar en serie med bilder. Sen hoppas jag att jag ställde mig ungefär där jag ställt in skärpan. 😉

 • Älskar bilden på dig med glaset och blusen! Blusen ja..den ser helt underbar ut, jag har en ny förälskelse- min första Rabens fick följa med hem idag. Vill ha meeer nu! Trevlig helg, kram Ida

 • Vilken underbar bild på dig med glaset.. önskar jag också kunde ta sådana! har provat med min fjärrutlösare men lyckas ju inte alls! du är duktig du! 🙂 hoppas du får en fin helg! Kramar!!

 • Underbara bilder Maria! Och blusen, fantastiskt fin.

  Te-påsarna från enkoppte är så fina! Har också några här hemma 🙂

  Fin helg till dig!

  Ps. Jag har samma drömmar som dig kring mat-styling, visst skulle det vara kul att lära sig mer! Men du är ju så DUKTIG på det redan !

 • Härliga bilder! Särskilt den du tagit på dig själv. Bra jobbat. 🙂 Kul att du läser visuell kommunikation. Jag läste den i höstas fast hann bara med ett par lektioner. Tanken är att göra klart den i vår. Då blir vi nästan studiekamrater på distans! 😉

  Ha en härlig lördag! Kram Karin

 • Beautiful photos of the jasmin tea, also liked the photo of the paste in a previous post. Very, very nice, simple and nice.

Kommentering är stängd.