.monday morning

Jag är inte på topp denna måndag morgon. Hu, jag har inte tid att bli sjuk nu så jag försöker att inte tänka på det. Ett par timmar in på arbetsdagen är det dags för förmiddagsfika och idag passade jag på att unna mig lite god varm choklad med vispad grädde. Jag gjorde den på mörk choklad med hög kakaohalt (70%) för att den inte skulle bli så söt. Det gäller att unna sig lite lyx ibland för det kan bli nog så tråkigt när man sitter ensam hemma och jobbar. Solen skiner utanför fönstret och fåglarnas vårsång hörs ända in till köksbordet. Våren är nog inte så långt bort ändå. 
FIN MÅNDAG!

10 Comments

 • Oj då, håller tummarna för att du håller dig frisk!!

  Så fin den där muggen är, har spanat in den hos dig tidigare, lovely!!

  Kram på dej!!

 • åh vist är det härligt med varm choklad. Idag när vi skulle ner till sjön så sa dottern på 3½år att hon ville ha med varm choklad, så vi har också lyxat idag;)

 • Hej sötnos! Så mysigt och vilken lyx!! Hoppas du inte blir sjuk då, jag har mått lite från och till det sista också, mest stressad tror jag!

  Idag var jag och testade ringar igen, men hon som jobbade var så himla ohjälpsam så det gick inget bra.. men de hade lite egen design där så det fanns massa fint! Det lutar mot en enstensring, vitguld såklart:) Andreas ska ha en slät i vitguld. Vi avvaktar lite med bröllop.. känns som det är läge att börja spara lite pengar:) Men någongång framöver definitivt:D

  Ta hand om dig och kurera dig nu ordentligt! KRAM!

 • Oh boy, kurera dig ordentligt, skall verkligen hålla tummarna för att du splipper. Tycker de "vanliga förkyningarna" inte finns nå mer, du vet när man mådde dåligt typ tre dagar och sedan vände det. Denna sväng har jag haft ont i halsen dryga veckan och så mått så illa??!! Febern har lagt sig jalla fall, vilket är otroligt tacksamt då vi har x antal tusen regressioner att göra. Och så ska det skrivas en c-uppsats och inte den blekaste om vad *suck*. FIn TISDAG maria, kramar från JEnny

 • Vad mumsigt det såg ut! Vilken härlig kopp! Det ser precis ut som en sådan som jag letat efter..var har du hittat den/märke? 🙂

  Hoppas du slipper förkylning och har en härlig semeldag 😉

Kommentering är stängd.