.spring pastels

Bilder: Fantastic Frank
Jag vet inte om det var gårdagens vårkänslor eller kanske var det nyheten som kom för någon vecka sedan om Leilas nya General Store men hur som helst så har jag idag ett enormt sug efter pasteller. Jag mindes vackra bilder som jag sett på Fantastic Frank, lägenheten är såld sen länge men bilderna finns kvar och inspirerar. Sticklingarna ute på balkongen påminner om en antågande odlingsperiod och jag har beställt en hel hög ekologiska frön med mamma som jag bara längtar efter att få peta ner i jorden. Nähä, nu ska jag jobba vidare. På lunchen blir den en promenad i solskenet för att mjuka upp mina ömmande muskler, jag har rejält med träningsvärk efter veckans träningspass.

HA DET FINT!

Inga kommentarer

 • Haha, samma här!

  Vet du? Jag hade en tjej här idag från Sörmlands Nyheter, Emma Fahlstedt. Hon hade hittat till min blogg via dig!

  Härligt med vårkänslor! Här börjar det komma upp något i rabatten, fåglarna kvittrar och solen skiner! Snart, snart kan man börja vara ute och pyssla i trädgården!

  Ha en fin dag!
  Kram

 • Då är vi verkligen två! Kan knappt röra mig efter veckans träningspass och musklerna i macken skapar huvudvärk som heter duga. En promenix har det därmed blivit för min del också idag 🙂

  Vackra fina pasteller! Och vilka inspirerande bilder! Ett SMEG-kylskåp står på önskelistan för framtiden. Detta pastellfärgade är så sött, men fick nys om det granitgrå härom dagen- SÅ fint!

  Ha en fin dag:)
  Kram P

 • åh, så härligt. Idag har det dessutom varit en underbar vårig dag med hur mycket promenad som helst.

  Men det här med sådd ja, det börjar ju dra ihop sig för mycket. Vart har du beställt fröer. Tycker det är svårt att hitta bra ekologiska fröleverantörer. Kanske någon anna har ett tips annars?

 • Åhh, fina du!! Tack för tipset om kopparna!! JAg är så kär så jag mår lite dåligt. Kommer springa förbi hennes atelje så snart det bara går och köpa på mig flera stycken. Kommer bli dyrt men fasiken, det får det vara värt!!

  😉

 • Vilken härlig inspiration!! Ljuvligt med pastellfärger nu när värmen närmar sig 🙂

  Hoppas du fick en skön promenad i det vackra vädret!

  Kramar Bella

 • Jag beställde från Runåberg fröer och mamma beställde även från Lindbergs. De är de två största tror jag. Annars så finns det lite olika föreningar där man kan byta fröer den det kanske beror lite på hur stor entusiast du är. 🙂 På trädgårdsmässan finns det säkert också ekologiska fröer att köpa.

  Lycka till!

  /Maria

Kommentering är stängd.