.anemone nemorosa

Dagens glädjerop kom när jag tittade ner från vår balkong och insåg att skogsslänten nedanför vårt hus håller på att bli vit. Den här gången är det däremot inte snö utan ljuvliga vitsippor. Bland det bästa jag vet så här på våren är att gå i riktiga vitsippsbackar och känna den där underbara doften av solvarm mark, skog och vitsippor. Det triggar igång kära barndomsminnen hos mig. Nu är det vår på riktigt!
Jag var tvungen att uträtta lite ärenden på stan på förmiddagen och så passade jag även på att skaffa mig ett par nya lack. Kicks har erbjudande både på lack från Mavala och Essie och just nu gottar jag mig i härliga pasteller. 

12 Comments

 • Men visst är det underbart! Skulle vilja fota riktigt romantiska bilder i ett vitsippe-hav någon dag. Gärna i år..vi får se hur det går! Vet att det finns flera fina områden där du bor, kaske stövlar bort dit någon dag nästa vecka och fotar, hoppas på mer värme tills dess!

 • Så härligt med pasteller på naglarna och vitsippor utanför. Jag var ute och gick i vår skog där jag bor, fullt med vitsippor överallt. Underbart! Nu blev jag inspirerad och får nog bege mig på lunchen och införskaffa lite nya nagellack. Ha en bra dag, kram!

 • Underbara bilder! Måste bege mig ut och leta vitsippor snart.

  Jag har varit inne på starka kulörer på nagellack den sista tiden, men nu när jag ser dina så blev jag sugen på pastell. Suck. Som man byter och ändrar sig. 🙂

  Tack för all info om alla förkortningar!

 • åå fint! jag ser inte så mycket vitsippor längre då vi bor mitt i sthlm innerstad, men vet du, jag har två takterasser med sthlms vackraste utsikt och dem ska jag fylla med små vaser med vitsippor. tack vare ditt fina inlägg! mini

 • Det är så vackert med vitsipporna i backen. Ibland tar jag en annan buss hem bara för att kunna njuta av detta när jag går genom den vackra parken. Snygga lack. Bra med dom så flaskorna så kan man ha flera färger istället.

  Ha en skön helg.
  Anita

Kommentering är stängd.