Måndagkväll fast det känns som söndag och idag blir det bilder från den gågna helgen via min instagram. Vi tog en långhelg och åkte äntligen till Yasuragi, friska och krya. Det var obeskrivligt härligt och maten var riktigt bra! Varma källor, spa-behandlingar och tassa runt i morgonrock och tofflor hela vistelsen. Jo, men jag kan nog vänja mig vid den livsstilen. Yasuragi jobbar mycket med hållbarhet och är svanenmäkta, mycke av maten är dessutom ekologisk något som jag verkligen uppskattar. Annars har helgen bestått av fix. Vi bygger en garderob/elskåp i hallen och när vi skulle köpa byggmaterial passade vi på att stanna till på Stockholm quality outlet där jag fyndade på Filippa K. En underbar mintgrön tröja som jag missade när den fanns i butik men som jag nu han knipa i deras outletbutik. Jobb väntar imorgon då det är nog dags att  göra sig iordning för sängen.
FIN VECKA!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.