DONNA HAY

Det var efter sommaren någon gång som jag för första gången köpte en av Donna Hay’s mattidningar. Jag kan villigt erkänna att det var den fina bilden på framsidan jag föll för. När jag öppnade tidningen och började bläddra blev jag blixtförälskad och ända sen dess har denna australienska matinspiratör varit en av mina absoluta favoriter. Förutom att recepten faller mig i smaken med sin enkelhet och råvarufokus så tilltalar stylingen mig enormt mycket. Precis så som jag skulle styla mat. Ljustet, färgerna, att låta maträtten tala och stå ut. Tidningen är inte så lätt att få tag på ens här i Stockholm men den finns på ett par ställen, bla Daglivs på Fridhemsplan. Tidningen är rätt dyr för att vara en mattidning (och då ska vi inte tala om vad en prenumeration kostar), det är frakten från australien som ställer till det men ni med en ipad (eller liknande) kan ha en prenumeration där för en bråkdel av summan. Miljövänligare dessutom. Annars finns det en massa recept och inspiration på hennes hemsida, titta in där och njut!
Det fick bli tisdagens tips!

14 Comments

Kommentering är stängd.