FREDAGSBUKETT

Jag har varit så sugen på att komponera min egen bukett att jag när jag slutade jobbet i fredags styrde kosan mot högtorget och gick lös. Det bästa med torghandeln är att det finns spelutrymme med priset vilket gör att man kan få många olika vackra blommor plus att det blir lite av en utmaning att förhandla. Det blev vita krispiga tulpaner som är lite frissiga i kanterna, rosa ranunkler, vita anemoner och rosa små vaxblommor. Jag älskar verkligen att få vara kreativ med blommor! På samma sätt som man blir glad av att vakna till en solig dag blir jag glad av blommor. Det är bra när vardagen inte alltid är så fin med stress, snabbmat och avsaknad av dagsljus.
Idag har det varit en fantastiskt solig dag, det känns som det var månader sen jag såg solen sist? För att inte tala om att gå på en långpromenad!? Min fina mamma är här så vi har fått spendera dagen ihop. En långpromenad på isen i solen, fika på Skogsbo gård och nu ska vi besöka plantagen. Jag har lyckats döda min hortensia så nu behövs det något nytt grönt i fönstret, något lite mer hållbart än snittblommor…
HAPPY SUNDAY!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.