DEODORANT – C/O GERD

Som jag skrev tidigare tänker jag fortsätta att skriva om mina ekologiska/naturliga favoriter i badrumsskåpet och necessären och nu har turen kommit till c/o Gerds deodorant. Jag köpte den för en dryg månad sen och har använt den flitigt sen dess. Det är faktiskt den bästa deodoranten jag någonsin testat, ekologisk eller ej. Jag vill till och med slänga mig med termen fantastisk! Det enda jag skulle kunna ge den lite minus för är lukten som är lite åt de kryddiga hållet. Typ rosmarin. Men nu håller inte doften mer än i kanske 10 minuter (vilket jag tyckte var bra i det här fallet) men den håller utan tvekan all dålig lukt borta. 
Deodoranten är helt fri från parabener (otrevliga hormonstörande ämnen), alkohol (uttorkande) och aluminium (lättmetall som visat på cancerogena effekter). En självklarhet kan man tycka men när man börjar granska sina hudvårdsprodukter kan man hitta all möjlig skit. Tyvärr. HÄR kan man läsa om dom fem giftigaste ingredienserna i en helt vanlig deodorant. Jag har i alla fall ingen lust med att dagligen smörja några av kroppens ytliga, känsliga lymfkörtlar med det. Det fick bli kvällens eko-tips!
HA DET FINT!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.