H&M – CONSCIOUS EXCLUSIVE

“Glamour möter mer hållbart mode i H&M Conscious Exclusive”
Jag blev positivt överraskad när jag såg detta pressmeddelande från H&M häromdagen. Förutom att jag gillar att de satsar på den här typer av kollektioner med återvunna och ekologiska material är dessa bilder riktigt snygga enligt min smak! H&M har ju haft olika Conscious Collections de senaste säsongerna men jag har aldrig riktigt fastnat för dom. Tyvärr. Men den här, ojoj, jag skulle kunna tänka mig nästan allt. Mest förälskad är jag i den smutsigt mintgröna tyll-klänningen. Åh, den är helt fantastisk! Skulle sitta som en smäck när man går på bal på sottet, frågan är ju bara när jag ska använda den annars…
Årets vanliga Conscious Collection kan ni se HÄR med dessa festliga gobitar släpps först den 4 april.

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.