TIDNINGSKÄRLEK | KINFOLK

För några veckor sedan var jag på Papercut och frotterade i snygga magasin och tidningar. Målet med besöket var att få tag på denna omtalade tidning, Kinfolk. Jag har länge varit nyfiken på den men inte kommit mig för att beställa den. Jag måste verkligen säga att den lever upp til mina höga förväntningar Trevliga och snygga reportage med fantastiska bilder. Eftersom jag är inne in någon blomster-fas så fastnade jag särskilt för reportaget stylat av enormt duktiga Amy Merrick. En dag ska jag också jobba med blommor. En dag.
Idag är det är lördag och även om de här bilderna är från förra helgen så tänker jag försöka spendera denna på liknande vis. Fortsätta läsa denna fina tidning, dricka många koppar te (för vi har kallt här hemma, brr) och umgås med en massa trevligt folk. Ladda batterierna och försöka bli av med min lördagshuvudvärk.
HAPPY SATURDAY

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.