J. LEVAU SHOP

Det börjar bli ett par veckor sen nu som duktiga Jennifer slog upp de virtuella portarna till sin webshop. Som jag sett fram emot detta! Jennifer är inte bara en rysligt duktig smyckesdesigner utan har även känsla för inredning, hälsa och inte mint för hållbarhet. Mycket i hennes sortiment är ekologisk, något som gör mig glad ända in i själen! Vad sägs om dom fina t-shirtsen för barn designade av en annan bloggerska, Paulina. Eller dessa galet snygga naturliga och delvis ekologiska produkter från Herbivore botanicals. Hon ha även tagit in en del av de fina keramikburkarna/askarna från Anna Wadle som jag skrivit om flera gånger tidigare. Sen finns det mycke mer, såklart, och allt syftar till en hälsosammare livsstil blandat med stilren och enkel design. Missa den inte!3 Comments

Kommentering är stängd.