CEREAL VOL. 2

Som uppföljning på mitt föregående inlägg tänkte jag visa några bilder ifrån Cereal vol. 2 som publicerats för ett par veckor sedan. Jag har beställt den tillsammans med lite annat från Papercut och jag ska försöka hinna hämta det i veckan. Tills dess kan jag och ni ju njuta av dessa vackra bilder.

Vi kom sent igår efter att ha spenderat påsken i Madrid tillsammans med min mamma och familj. Fina dagar med trevligt umgänge, strosande och god mat har det varit och det var välbehövligt att komma bort ett tag. Det kanske kommer lite bilder så småningom men nu ska jag packa upp och ta hand om min sambo som lyckats bli magsjuk inatt….

FIN KVÄLL!

Inga kommentarer

 • Åh, så härligt med en liten resa,, kan tänka ni haft det bra!!

  Skall till huvudstaden till helgen, då måste jag försöka ta mig till detta Papercut. Har velat köpa bla KINFOLK i evigheter, men kan inte tänka mig ngt ställe här uppe i Norr som säljer godbitarna…
  Denna tidning verkar också vara ett hett tips…:)
  Kramar Jenny

 • Åhh, så kul! Hoppas att du har det bra här i huvudstaden! 🙂 Jo men du kommer ÄLSKA Papercut! Men det är farligt, man går därifrån betydligt fattigare än när man gick in. 😉

  Ha en riktigt härlig helg!
  KRAM

Kommentering är stängd.