ikea_hallbara_ihop_1 ikea_hallbara_ihop_2ikea_hallbara_ihop_3

Första april presenterade IKEA första steget i deras satsning Hållbara ihop. Det handlade om att återanvända material när vi skapar samt att vårda det vi har. Hela projektet, Hållbara ihop, är en satsning på att göra oss hållbara genom hur vi lever hemma. Ett roligt och viktigt projekt tycker jag! Under nio veckor presenteras fakta och inspiration på deras hemsida. Samtidigt har det valt ut 100 personer i olika delar av landet som fått hembesök för att se hur just de kan leva mer hållbart. En av dessa är en bekant till mig som jag även träffade i helgen. Fanny, som tillsammans med sin sambo (och min före detta kursare) Filip, står bar kom instagramkontot Hostedbynature. De har just flyttat ut på landet och renoverar en gammal gård med hjälp av byggnadsvård och vill försöka bli självförsörjande. Det ska bli riktigt spännande att få följa dem!

4 Comments

Kommentering är stängd.