Vi har haft en soffa i 10 år som utan tvekan börjat se sina bästa dagar och som tyvärr inte utnyttjas optimalt på grund av att den börjar bli nedsutten. Vi har varit inställda på att vi kommer att behöva köpa en ny men velat avvakta tills vi flyttar för att se så att den nya får plats och passar in i ett nytt boende. Min dröm har länge varit att ha en soffa från Norrgavel, gjord helt i naturmaterial och utan kemikalier, i en tidlös design som vi kan leva länge med. Men en soffa med den kvalitén kostar. Mycket. Vi har inga planer på att flytta för tillfället så tanken var alltså inte att vi skulle köpa en nu. Men så plötligt hittade jag en soffa från Norrgavel på Blocket till ett överkomligt pris och en färgställning som passade hos oss. Så då slog vi till och jag är så glad över den! Det finns ju en möjlighet att jag kommer att spendera ganska mycket tid där när det ska ammas framöver.

1 Comment

Kommentering är stängd.