Underbara Clara och AnnaKarins bästa tips på en skön semester

underbaraclara the waves we make
Foto: Helena Johnzon dahl

Clara & Annakarins bästa tips för en skön semester.

Annakarin

Ibland förväntas det så rackarns mycket av oss. Utgå från era egna behov och önskemål och forma semestern därefter. Meningen är ju att man ska vila upp sig. Inte ränna runt som en vettvilling och vara alla andra till lags. Det kan man vara lite lagom mycket tycker jag.

Clara

Planera inte in så mycket som ska göras. Slå av på tempot och låt det gå lite långsamt. Idag går mycket så snabbt och vi har knappt någon tid för återhämtning och reflektion. Jag försöker till exempel lägga bort mobilen så jag minskar alla intryck och all information som jag förväntas reagera på. Det är skönt!

 

Här kan du läsa om vad Clara och AnnaKarin ska göra i sommar och vad de heslt bakar en solig dag.

Babes in Boylnads tre tips på slow living. 

More from The waves we make

En ny ekokedja har öppnat i Sverige

  Happy Food Store är en helt ny konceptbutik med ekologisk mat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *