4 loppistips i Bohuslän

OBS! Pga rådande pandemi kan loppisar vara stängda i år, och du behöver du kolla öppettider innan. 

Hänger du i Bohuslän i sommar kommer här 4 loppistips för dig.

Botnik studios

Missa inte ett schysst häng på Botnik studios. Här kan du köpa designloppis och fika. Du kan också handla grönsaker eller gå på deras årliga musikfestival. Men kolla i förväg att de har öppet innan du åker dit. Adress & nummer hittar du på FB-sidan. 

Botnik Berg

Botnik blommor

Botnik butik

Barncancerfondens loppis 

Loppmarknaden i Väjern har stora lokaler med allt från småprylar till möbler. All försäljning till förmån för cancersjuka barn. Öppet varje lördag och söndag året om, kl. 10.00 – 16.00. Under sommaren även öppet onsd, tors, fred kl 10-16. Här kan du hitta det mesta men du måste ha tid att leta. Massa skåp, möbler, speglar, porslin, silverbrickor, kläder, leksaker, böcker, lampor mm. Vägbeskrivning här.

 

ute loppis

Inne i shop

Gerlegården

Gerlegården i Kungshamn är det ena av två köpmanshus i Bohuslän , som minner om sillsalteri och trankokeriepoken från sent 1700-talet.  Under sommaren har den vackra Gerlegården öppet för loppis på onsdagar mellan kl. 13-17.

grind gerles

gerlesgarden blomma nb

Vackra Udda Ting

Butiken ligger lite avsides men när du väl har slingrat dig fram på grusvägarna möts du av betande hästar och en stor gårdsbutik. Och massor av prylar, konst, kuriosa, återbruk, vintage och annat. Öppettider och mer info hittar du här. 

garden

NB telefon eller nat

 

Text och foto: Helena Johnzon Dahl

 

More from The waves we make

Form & Frukost om Återbruksgallerian.

Det är säsongens sista Form & Frukost och det känns verkligen som en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *