Sylta och safta

kombucha

The waves bloggare Spenat i stan tipsar om hur du gör egen kombucha.

Hallonrödvinbärssaft
Foto Ulrika Ekblom

Petter Bergström är landskapsarkitekten med brinnande intresse för ätliga växter, och som nu är aktuell med boken Safthushållning. Här ger Petter sina tips till dig som är intresserad av att börja safta själv.

saft

Recept på flädersaft.

SAMSUNG CSC

Saftning och syltning i the waves bloggare “Hosted by natures” underbara kök. 

havtorn

Recept på Havtornsmarmelad

tall

Niki Sjölund, författare av boken “Vildplockat : ätliga örter, blad, blommor, bär och svampar från den svenska naturen”, ger här sitt recept på Talkottesylt

 

More from The waves we make

Gärsnäs lanserar hållbara nyheter av Färg och Blanche, David Ericsson och Matti Klenell

I samband med Stockholm Furniture and Light fair 2019 lanserar Gärsnäs bordet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *