Odling utan skötsel

Det går att odla även om en vill åka bort några veckor då och då. Igår när Anna jobbade cyklade jag ut till lotten efter våra tre veckor i Västsverige. Givetvis var det mycket ogräs som vuxit upp, och det känns som alltid tungt att behöva ta tag i, men nu, till skillnad från när vi kom tillbaka efter att ha varit i Italien i juni, fanns också en massa vackra blommor och mogna grönsaker att skörda. Vissa växter måste förstås vattnas och skötas ofta under sommaren men vi brukar odla efter filosofin att det som inte klarar att vi är borta ibland får inte vara med nästa år. Det måste ju få finnas tid för annat också.

/Olof

Kålrötter som snart ska rostas i ugnen.
Äntligen squash!
Bondbönorna
Massor av mogna bondbönor
Muskatpumpa på gång.
Björnbärskart
Miljoner björnbärskart. Hoppas det blir en varm höst!

 

Tags from the story

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *