Andra avsnittet av Odlarna

Lenas stuga

Sent igår kväll blev vi klara med klippningen av det andra avsnittet av vår podcast Odlarna, som kommer ut varannan fredag och finns att lyssna på här (finns även i iTunes, Acast mm). Den här gången är det Lena Israelsson, författaren och trädgårdsjournalisten, som är huvudperson. Efter att ha läst några av hennes böcker och hört henne föreläsa ville vi veta ännu mer om hennes förhållande till odlingen och det har varit ett nöje att jobba även med detta avsnitt. Blir verkligen inspirerad av att lyssna på henne och hoppas att ni ska bli det också! Odlarna har nu även en facebooksida där ni bland annat kan se fler bilder från Lenas kolonilott och innergård (några bilder från hennes innergård hittar ni även här).

/Anna

Tags from the story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *