Gott nytt odlingsår!

Rådjur
Kylan och snön kom tillslut, och hungriga rådjur betar murgröna och magnoliaknoppar i Karin Berglunds fina trädgård i Mölndal där vi hälsade på igår. Bästa Karin hör ni i ett av de kommande avsnitten av Odlarna.

Det har inte direkt kryllat av inlägg här den senaste tiden, men trots att det inte alls verkar så har vi ägnat en hel del tid åt bloggen de senaste veckorna. På vilket sätt hoppas vi kunna berätta nu till veckan, då vi återigen kommer att börja blogga mer regelbundet. Vore förstås jätteroligt om ni vill hänga med även under odlingsåret 2016!

De senaste dagarna har vi även varit i Göteborg och spelat in ett par nya avsnitt av Odlarna. Exempel på personer som ni får träffa framöver är Anders Stålhand, chefsträdgårdsmästare i Göteborgs Botaniska och trädgårdsexpert i tv4, Dante Hellström, som kan allt om skogsträdgårdar, Rune Kalf-Hansen, kock och kokboksförfattare som bara använder ekologiska råvaror i säsong, och dessutom fantastiska trädgårdsikonen Karin Berglund! Säsongsstart blir det den 15 januari, och har ni missat tidigare avsnitt så hittar ni dem som vanligt här, eller genom att söka på Odlarna i Itunes eller Acast.

//Anna

Tags from the story

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *