Den stora flyttdagen – följ med mig till min nya blogg

Det är med sorg i hjärtat jag vinkar hej då till The Waves We make, men med enorm pepp och glädje jag flyttar till en ny adress: www.slowfashion.nu

Jag har bloggat här på The Waves sedan januari 2016 och det har varit minst sagt både roligt och lärorikt. Att fler, genom portalen, har hittat till min blogg är jag evigt tacksam för. Jag har också lärt känna massor av nya roliga människor och fått så mycket inspiration från massor av håll.

Ny blogg: www.slowfashion.nu

Men jag har också lärt mig att portal kanske inte är min grej ändå. Det är ju himla härligt om en allra helst vill slippa allt tekniskt bakom och annat som tar tid. Men jag har ju insett att jag ju faktiskt tycker om det.

Och att det absolut finns en anledning till att jag har det jobb jag har: jag tycker helt enkelt lite för mycket om att bestämma och fatta egna beslut. För mig är att driva företag essensen av att just få gå åt exakt den riktning jag själv vill och känner för i stunden. Och att då fr o m nu också låta bloggen vara en del av det känns helt enkelt rätt.

Så fr o m idag hittar ni mig alltså på www.slowfashion.nu. Och jag hoppas att ni alla vill följa med mig dit, precis som att jag hoppas att ni fortsätter läsa de andra fantastiska bloggar som finns här på The Waves We Make!

Written By
More from

Potatistricket – när du ska börja odla på en igenvuxen yta

När en ska börja odla på en yta som är helt igenvuxen är...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *