Groende projekt

Gårdsplan Jessica

Igår var vi och hälsade på Jessica Lyon som kom tvåa i Trädgårdskampen i SVT och som nu driver OdlingsTV. Var jätteinspirerande att träffa henne! Precis som vi brinner hon för att odla ekologiskt utan gifter och konstgödsel.

Köksträdgård Jessica

På hennes fina naturtomt i en sluttning ner mot Drevviken samsas mängder med grönsaksodlingar, blommor och vilda ätbara växter som blåbär, hassel och björk (det senare tappar hon sav ifrån). Inte undra på att även djur – alltifrån bin till rävar – trivs här! Något som Jessica och hennes familj, som eftersträvar mångfald, ser som positivt. Att de ibland får tävla med rådjuren om vem som hinner först till maten hör liksom till…

Anledningen till vårt besök hos Jessica var ett nytt projekt som vi jobbar med och som vi hoppas kunna berätta mer om inom kort…

//Anna

Sjö Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *