Premiär för Odlarna!

Idag är det ute! Det första avsnittet av vår nya podcast Odlarna. Vi nämnde för en tid sedan att vi varit på besök hos Jessica Lyon, och det var hos henne vi spelade in det första programmet. Du som lyssnare kommer att få träffa en ny, mer eller mindre bekant, odlare i varje avsnitt och höra hen berätta om sitt liv med odlingen. Hur började allt? Vad har odlingen för roll i vardagen? Och vad är det absolut bästa knepet för att lyckas i trädgårdslandet? De och många fler frågor kommer våra medverkande att svara på.

Du kan lyssna på Odlarna i iTunes, Acast och Soundcloud, och vill du prenumerera på annat sätt så hittar du rss-flödet här. Du kan förstås också lyssna på Odlarnas hemsida. Där finns även bilder och information om varje avsnitt.

Om du har önskemål om odlare som du vill lära känna närmare i vår podcast så mejla oss på odlarna.podcast@gmail.com, eller skriv en kommentar här i bloggen.

/Olof och Anna

Se även:
Groende projekt

Tags from the story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *