Glasdrömmar

tårta

I mitten av juli spelade vi in ett avsnitt av Odlarna med kulturvetaren och författaren Elisabeth Svalin Gunnarsson. Elisabeth bjöd på tårta i växthuset där vi även spelade in intervjun, något som väckte en hel del drömmar om glashus till liv (nya hos mig och gamla hos Olof). Särskilt en sommar som den här är det lätt att tänka att ett rum av glas, där man kan göra allt från att odla till att jobba, skulle förhöja tillvaron i svenskt klimat. Kanske kunde man ha gemensamma växthus på gårdarna i stan…

Ni som vill höra Odlarna med Elisabeth kan göra det här. Precis som vanligt kan ni även lyssna i Itunes. Bilder från Elisabeths och hennes mans radhusträdgård i Vaxholm hittar ni på Odlarnas facebooksida.

//Anna

Tags from the story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *