Jobb bland balkongbin

Bi

Det är inte alltid som man känner sig så fri som man skulle önska som egenföretagare, men de senaste dagarna har frilansande i kombination med tjusigt väder och 1,5 kvadratmeters minibalkong varit en riktig hit. När solen började visa sig lagom till att semestern tog slut, har det känts otroligt lyxigt att jag denna vecka haft möjlighet att flytta utomhus med dator och skrivjobb. Att ha bin som surrar i blomlådorna intill känns hoppfullt i en tid när de och andra pollinerare far illa och jag blir hela tiden påmind om vad Ulrika Flodin Furås säger i vårt senaste avsnitt av Odlarna som kom ut i morse: Även några enstaka blommor på balkongen är ett viktigt bidrag till insektslivet och i förlängningen människans egen möjlighet att få mat och överleva! Värt att odla även i det lilla alltså.

/Anna

Dator.jpg

 

Tags from the story
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *