Takodling

Takodling

Ända sedan vi var och spelade in ett avsnitt av Odlarna med Johannes Wätterbäck har jag gått runt med blicken riktad uppåt och dessutom ingående studerat Google Maps för att hitta potentiella tak att odla på. Johannes har tillsammans med sin familj och en kompis anlagt en helt fantastisk takfarm på en kontorsbyggnad i centrala Västerås där de odlar alltifrån chili och aubergin till morötter och kummin. Det är svårt att inte bli inspirerad av de yteffektiva metoder de använder och hela idén med odla på en annars helt outnyttjad yta med så goda förhållanden. I väntan på att vi hittar ett lämpligt tak i våra egna kvarter så följer vi Johannes och hans sambo Theres odlingar på deras blogg Farbror Grön. Och om du inte redan hört Odlarna med Johannes Wätterbäck så kan du göra det här.

/Olof

22

Tags from the story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *